Ervaren Medewerkers Bloedafname

HealthCheckCenters BV en U-Diagnostics Lab zijn onderdeel van U-Diagnostics Holding B.V. en de Human Diagnostics Group.

U-Diagnostics Lab is een innovatief medisch laboratorium dat al vele jaren eerstelijns diagnostiek levert voor o.a. (huis)artsen, de overheid, arbodiensten en bedrijven.

HealthCheckCenters (HCC) zijn locaties in Nederland waar men terecht kan voor het monitoren van je gezondheid door gebruik te maken van het hele spectrum aan beschikbare medische laboratoriumdiagnostiek.

De HealthCheckCenters zijn op dit moment in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat we, aan de hand van de vraag, daar onder andere bloedafnames verzorgen voor particulieren en bedrijven. Daarnaast detacheren we Medewerkers Bloedafname bij Huisartsenpraktijken en Arbodiensten.

Voor alle regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar:

Ervaren Medewerkers Bloedafname

Herken jij je in het volgende profiel?

Als Medewerker Bloedafname ben je werkzaam op één van de HCC-locaties in jouw regio. Ook kan je worden gedetacheerd bij een Huisartsenpraktijk in jouw regio. Daarnaast kan je via de Huisartsenpraktijk thuisbezoeken afleggen voor bloedafname. Daarom moet je de beschikking hebben over eigen vervoer.

Omdat we in de 1e fase van de ontwikkeling zitten zullen de beschikbare uren nog minimaal zijn. De bedoeling is dat deze later kunnen worden uitgebreid.

We zijn dus op zoek naar jou als je niet persé gegarandeerd veel uren wilt maken. Het betreft hier geen fulltimebaan. Het is een baan met veel flexibiliteit die je van ons maar ook van jou mogen verwachten.

Je ontvangt een 0-uren oproepcontract waardoor je zelf bepaald wanneer je kan en wil werken. Wel zo handig. Je ontvang € 16,00 bruto per uur, inclusief vakantiegeld en vakantiedagen en € 0,21 cent onbelaste reiskostenvergoeding. Je wordt per week uitbetaald.

   Wie ben jij?

   • Je bent een nauwkeurige, betrouwbare en integere medewerker met goede sociale en communicatieve vaardigheden.
   • Je hebt oog en aandacht voor de cliënt en kan zich goed in hem/haar verplaatsen
   • Je bent gewend om zelfstandig te werken
   • Je begrijpt dat je het visitekaartje bent van de organisatie en daarom zie je er altijd goed en verzorgd uit.
   • Je hebt ervaring met bloedafname.
   • Je hebt eigen vervoer.

   Een leuke zelfstandige functie voor minimaal 2 uurtjes per dag op dagen die jij zelf kan bepalen en bereid om Cito aanvragen snel te kunnen uitvoeren door middel van huisbezoeken.

   Interesse?

   Dan nodigen wij jou uit te solliciteren via het sollicitatieformulier is bijgaande link.

   Klik hier voor de sollicitatieformulier

   Mocht je nog vragen hebben over de vacature dat willen we je vragen deze eerst via mail te stellen op werkenbij@u-diagnostics.com. Ons recruitment team zal deze graag beantwoorden.

   We hopen snel van je te horen.

    

   Recruitment Team

   Human Diagnostics Group BV