Analist Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium

Gezien de enorme groei die wij hebben doorgemaakt en om ons goed te kunnen voorbereiden op onze toekomstplannen zijn wij op korte termijn op zoek naar een: 

Analist Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium (Locatie Baarn)

Herken jij je in het volgende profiel?

U-Diagnostics Lab is op zoek naar een ervaren Analist op onze locatie in Baarn.

In het laboratorium worden routine klinische en hematologische bepalingen verricht op verzoek van huisartsen, de zakelijke en consumentenmarkt.

Voor bijzondere analyses bestaat er een zeer intensieve, exclusieve samenwerking met Labor Dr. Wisplinghoff in Keulen.

U-Diagnostics Lab is een landelijk werkend, innovatief medisch diagnostisch laboratorium, gespecialiseerd in analyses op gebeid van de klinische chemie, hematologie, medische immunologie en pathologische diagnostiek.

Wij voeren laboratoriumanalyses uit t.b.v. huisartsen, arbodiensten, gezondheidscentra, , de wetenschap en bedrijven.

U-Diagnostics Lab is onderdeel van U-Diagnostics Holding B.V. en de Human Diagnostics Group

Je nieuwe baan

Als analist zal je je bezighouden met het analyseren en beoordelen van divers materiaal. Je voert zelfstandig een breed scala van bepalingen uit met behulp van verschillende analysetechnieken. De resultaten leg je vast om vervolgens de relaties aan te geven tussen de analyseresultaten.

Ook signaleer je problemen aan de apparatuur en voer dagelijks het onderhoud uit.

Je maakt kennis met complexe analyses/opdrachten en voert, indien vereist, kwaliteitscontrolewerkzaamheden uit.

Wie ben jij?

Met een positieve, flexibele en open houding begin jij een werkdag. Je bent zelfstandig en steekt graag de handen uit de mouwen. Als persoon ben je nauwkeurig en initiatiefrijk, en staat kwaliteit bij jou voorop. Ben je een teamplayer en krijgt je energie van om samen te werken?

Je beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van klinische chemie (MLO/HLO). Je bent nauwkeurig in je analyses en goed in staat om meerdere werkzaamheden met elkaar te combineren. We zien het als een pré als je ervaring hebt met werken op een klinisch chemisch laboratorium

Wat bieden wij jou?

 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
 • Fulltime dienstverband heeft de voorkeur, maar 32 uur/week is bespreekbaar.
 • Salarisschaal FWG 45

Verder bieden we je een uitdagende functie in een team met gemotiveerde collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt op basis van een dienstverband (40 uur) maximaal € 3853,00 bruto per maand, overeenkomstig FWG 45.

Eenmaal binnen? Dan zal je direct proeven van onze informele cultuur en korte lijnen die bijdragen aan een prettige en open sfeer. De vacature betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1 jaar.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Leuk! We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief .
voor meer informatie over deze vacature mag u contact opnemen met Dr. Lale Eraslan, Klinisch Chemicus

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Salaris: Tot €3.853,00 per maand

Aanvullende vergoedingen:

 • Bonusregeling
 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

 • Avondwerk
 • Dagdienst
 • Flexibel werkrooster
 • Weekendbeschikbaarheid

    Reageren?

    Graag ontvangen wij  je CV en motivatiebrief via werkenbij@u-diagnostics.com. Wil je eerst wat meer informatie dan kan je bellen met Marcel Harms, CHRO, op 0611447001.

    Respect voor je privacy en jouw persoonsgegevens is voor ons erg belangrijk. Bij al onze activiteiten werken wij in overeenstemming met de privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  

    Als je bij ons solliciteert, dan bewaren wij jouw persoonsgegevens uiterlijk tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieperiode. Wij zullen jouw gegevens uiterlijk tot één jaar na registratie bewaren als jij hebt aangegeven dat wij jou op de hoogte mogen houden van toekomstige vacatures. Deze toestemming kun je op ieder moment intrekken. Hiervoor kun je het volgende e-mailadres gebruiken: privacy@healthcheckcenter.nl