Over HealthCheckCenter

Wij zijn er voor jou en je gezondheid. Om het je makkelijker te maken. Snel zekerheid te geven. Vragen te beantwoorden. Wijzer te maken. En dat allemaal op betaalbare wijze en in begrijpelijke taal. Bij ons kun je terecht voor allerlei onderzoeken. Preventief, of naar aanleiding van klachten. Om inzicht te krijgen. En elk vergezicht begint met inzicht. 

Maak werk van je gezondheid

Hulp nodig? Er is altijd wel een HealthCheckCenter bij je in de buurt. Vaak als shop-in-shop bij voor jou bekende plekken. Want ons loket is eigenlijk het enige dat jij nodig hebt. Daarachter doet ons slimme netwerk al het lastige werk. Samen met ons eigen medisch laboratorium. Online geef je jouw aanvraag door en op locatie helpen we je verder. Of dat nou om afname of inboeken gaat. Dankzij onze werkwijze ben je altijd snel, discreet en compleet geholpen. 

HealthCheckCenter moedigt je aan werk te maken van je gezondheid. Hoe? Dat bepaal je helemaal zelf. Onze diensten zijn er om jou en medische professionals in ieder geval de beste mogelijkheden te geven. Want gezond zijn doen we samen.

NEN7510

HealthCheckCenter is NEN7510 gecertificeerd. Dat bewijst dat jouw gegevens altijd veilig zijn.

prev next
Onze oorsprong

Dankzij de samenwerking met de gerenommeerde Duitse laboratoria Labor Dr. Wisplinghoff en CENTOGENE kunnen wij vele duizenden testen per dag verwerken en beschikken wij over alle soorten laboratoriumdiagnostiek.

Sinds de uitbraak van het coronavirus in maart 2020 heeft HealthCheckCenter door heel Nederland een netwerk van HealthCheckCenter locaties geopend. Hier testen wij o.a. op COVID-19 en kan iedereen terecht voor een COVID-19 PCR-test, een Antigeen sneltest en een kwantitatieve Antistoffentest. Dagelijks voerden we duizenden tests uit voor particulieren en bedrijven en verzorgen we Non-COVID-19 Certificaten voor reizigers.

Sinds 2022 zijn we ons voor de particulier gaan richten op niet alleen COVID-19 diagnostiek, maar een breder scala aan bloedonderzoeken. En dat allemaal op betaalbare wijze en in begrijpelijke taal. Bij ons kun je terecht voor allerlei onderzoeken. Preventief, of naar aanleiding van klachten. 

Zo werkt het

Kies uit onze verschillende bloedonderzoeken, zoek de HealthCheckCenter locatie bij jou in de buurt en ga naar je afspraak toe voor afname. Vervolgens ontvang je jouw resultaten vaak al binnen 24 uur zodat je snel inzicht krijgt in jouw gezondheid!

HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon 3
1
Bestel een onderzoek
HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon 5
2
Maak een afspraak
HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon 4
3
Laat je onderzoeken
HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon 2
4
Ontvang je resultaten online
HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon
check
Snel inzicht in je gezondheid
prev next