Sluiten
Filters
Alles wissen
-
Bepalingen (0)
Toepassen Annuleer

Vitaminen en mineralen

Een tekort aan vitaminen en mineralen komt regelmatig voor. Dit kan zich uitten in klachten als bijvoorbeeld vermoeidheid, slechte concentratie, slapeloosheid en lusteloosheid. Maar welke vitaminen en mineralen heb jij nodig om je weerstand te verhogen? Dat kan HealthCheckCenter je vertellen door middel van een bloedonderzoek. 

Lees meer
Lees minder
Filteren
0 resultaten
Sortering op:
Best beoordeeld

Een oppepper voor je weerstand

Bij HealthCheckCenter zetten we je gezondheid voorop. Wij geven je inzage in de voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Deze voedingsstoffen zijn onder andere vitaminen en mineralen en zijn nodig voor het behoud van een goede gezondheid. Van nature halen we onze vitaminen en mineralen uit fruit, groenten of brood, maar kunnen ook door middel van supplementen ingenomen worden. Wil jij weten of je genoeg binnen krijgt? Laat dan je vitaminen testen bij een van onze vele testlocaties.

Vitaminen en Mineralen bloedtest bij HealthCheckCenter
Bij HealthCheckCenter vinden we dat iedereen inzage mag hebben in zijn eigen gezondheid, met of zonder klachten. Je vitamine of mineralen gehalte testen via de huisarts kan alleen als hier echt een reden toe is. Maar wij testen ook preventief. Zodat jij zekerheid hebt dat je weerstand op peil is en blijft. Want niets is fijner dan weten dat je écht gezond bent. Je vitaminegehalte is snel getest met onze bloedtest. Deze wordt uitgevoerd door een van onze medische specialisten op een van onze vele locaties in Nederland. Ook de waarden van mineralen in je lichaam kun je laten testen. Bekijk deze test op onze mineralen bloedonderzoek pagina.

Welke vitaminen moet je laten testen?
Er zijn veel verschillende soorten vitaminen, en elk soort vitamine staat weer voor verschillende essentiële stoffen voor je lichaam. Wij bij HealthCheckCenter begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om te kiezen op welk soort vitamine jij je moet laten testen. Om deze reden bieden wij ook een uitgebreid vitamineonderzoek aan, waarin de grootste en belangrijkste vitaminen zijn gebundeld om de waardes van te bepalen. Denk hierbij aan foliumzuur, vitamine B12 of vitamine D. Zo weet jij precies welk type vitamine je meer tot je moet nemen voor de perfecte weerstand.

Specifieke vitaminen laten testen
Natuurlijk hebben we ook testen op specifieke type vitaminen. Deze stellen de waarden vast van één type vitamine. Dit is handig voor als je voedingssupplementen neemt en wil weten wat hier het effect van is, of als je zwanger bent en je wil weten of je genoeg foliumzuur tot je neemt. Zo zijn er nog talloze voorbeelden voor een vitaminetest. HealthCheckCenter geeft jou graag deze zekerheid. Ook inzicht in jouw gezondheid? Bekijk dan al onze vitamineonderzoeken.