Sluiten
Filters
Alles wissen
-
Bepalingen (0)
Toepassen Annuleer

Gezondheid check

Wil je inzicht in je gezondheid? Dat krijg je met de gezondheid check van HealthCheckCenter. Een gezondheid check is bijvoorbeeld aan te raden voor mensen die eerder een verhoogd cholesterol hadden en willen weten wat hun cholesterolwaarde nu is, of de orgaanfuncties willen controleren of monitoren. Uit bloedtesten blijkt hoe jouw organen functioneren en wat de waardes van bepaalde vitaminen en mineralen zijn. Aan de hand van de uitslagen weet je hoe het met jouw lichaam gaat en kun je indien nodig bijsturen.

Lees meer
Lees minder
Filteren
0 resultaten
Sortering op:
Best beoordeeld

Krijg inzicht in je gezondheid en doe de gezondheid check

Je wil graag gezond leven en een perssonlijke gezondheid check kan je hierbij helpen! Bij HealthCheckCenter gaan we zelfs nog een stukje verder dan alleen je bloed controleren. We hebben namelijk een volledige trendanalyse ontwikkeld waarbij je, bij herhaaldelijk checken, een analyse van je uitslagen kan bijhouden. Blijven je uitslagen bijvoorbeeld binnen de normaalwaarden, maar zie je toch een lichte stijging? Dan kan je een verdere stijging voorkomen door je leefstijl aan te passen.

Verschillende gezondheidstesten bij HealthCheckCenter.
Of het nou gaat om je orgaanfuncties, je hormoonbalans, je vitamine en mineralen spiegel of omdat je gewoon wil weten of je net zo gezond bent als je je voelt. HealtCheckCenter helpt je hierbij. Zo hebben we bijvoorbeeld een gezondheid check voor als je vegetariër of veganist bent, of omdat je wil gaan vasten. Maar ook algemenere checks van groot naar klein. Denk bijvoorbeeld aan de check-up ultimate man, die speciaal voor mannen is samengesteld en om die reden ook de PSA meet. Ben je een vrouw, dan hebben we de check-up ultimate vrouw, waar we juist aandacht besteden aan bepaalde hormonen. 

Gezond leven begint bij het krijgen van inzicht.
En het hebben van inzicht is exact waar HealthCheckCenter voor gaat. Wij zijn er voor jou en je gezondheid. Om het je makkelijker te maken. Snel zekerheid te geven. Vragen te beantwoorden. Wijzer te maken. En dat allemaal op betaalbare wijze en in begrijpelijke taal. Bij ons kun je terecht voor allerlei onderzoeken. Preventief, of naar aanleiding van klachten. Om inzicht te krijgen. En elk vergezicht begint met inzicht.