Veilig en zorgeloos op reis met HealthCheckCenter.

COVID-19
Reizen
Veiligheid
Vakantie

Ga jij binnenkort op vakantie of verblijf je in het buitenland? Met de steeds veranderende maatregelen is het belangrijk dat we ons goed voorbereiden en op de hoogte zijn van de huidige situatie in het land van bestemming. Bij HealthCheckCenter bewegen we met je mee, waar je ook naar toe gaat.

Wanneer je bij HealthCheckCenter een test boekt, denken wij met je mee om de juiste test te kiezen. Heb jij bijvoorbeeld een PCR-test nodig óf is een Antigeen sneltest voldoende om het land van bestemming in te mogen reizen? Op basis van de actuele (locale) maatregelen denken wij met je mee. Ook geven we je een tijdsraam waarin je je test kan boeken zodat je test niet ongeldig blijkt te zijn op het moment dat je het land in reist. Daarnaast kan je meerdere tests tegelijk boeken en ervoor kiezen om een gratis (non)COVID-19 Certificaat toe te voegen aan je boeking. Dit is een officiële verklaring waarin staat of je een positief of negatief PCR-test of Antigeen sneltest resultaat hebt, dat bij een negatieve uitslag (meestal) nodig is om een land in te mogen.

Op tijd de uitslag

Wel zo fijn als je de uitslag ook op tijd hebt! Bij gemiddeld 99,54% van de afgenomen tests zijn de uitslagen binnen het aangegeven tijdsraam bekend (24 uur bij PCR-test, 2 uur Antigeen sneltest) en beschikbaar voor je CoronaCheck-app. En waar je ook bent, met meer dan 100 locaties verspreid over Nederland, is er altijd wel een HealthCheckCenter testlocatie bij jou in de buurt. 

PCR-speedtest

Ga je op een last-minute trip of ben je vergeten een test te plannen? Bij ons is het ook mogelijk een PCR-speedtest te boeken. Deze wordt gedaan op de testlocatie Badhoevedorp/Schiphol en geeft je de uitslag al binnen 1 uur! 

Of je nou met een groep of alleen test, wij helpen je zorgeloos op reis. Tot en met 1 januari 2022 krijg je zelfs korting op een PCR-test*. Tot ziens op één van onze testlocaties!

Boek mijn test

*Openstaande afspraken die voor het Feestdagen-tarief zijn geboekt worden geannuleerd na het verstrijken van de einddatum (1 januari 2022) van deze actieperiode.