Testen, Bewijzen & Bewegen

Testlocaties
Weer bewegingsvrijheid, op een veilige en verantwoorde manier! Met onze ‘testen, bewijzen en bewegen’ aanpak dragen we bij aan een open Nederland.

Corona houdt onze samenleving inmiddels al langer dan een jaar in z’n greep. Dat merken we op alle mogelijke manieren. In de huiskamer, op straat, op het werk. Het weerhoudt ons ervan om in contact en dichtbij te zijn. En als mensen hebben we daar zoveel behoefte aan. Op grote en kleine schaal, van een bezoek aan opa en oma tot dansen op een festival tot de zon opkomt.

Tijdens de laatste persconferenties is er gerept over de noodzaak van het kunnen tonen en controleren van jouw negatieve Coronatest of je vaccinatiebewijs. Om het stukje bij beetje mogelijk te maken de maatschappij weer open te stellen. Een verantwoord terrasje in de zon, een bioscoop bezoek of om met z’n allen weer in het voetbalstadion te juichen voor je favoriete club. Met onze HealthPassport app bieden we al meer dan een halfjaar de mogelijkheid om (internationaal) je testuitslag te bewijzen. Voor iedereen met een internetverbinding en een moderne smartphone. Supergemakkelijk.

Foto: Bewijs van een negatieve test in de HealthPassport App.

Preventief testen op Corona zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Zo ontstond Testen, Bewijzen en Bewegen. Met ons platform en onze RIVM/RKI gevalideerde testtechnologie kunnen we jou helpen om gemakkelijk preventief te testen op Corona, je uitslag toe te voegen aan je mobiele telefoon (via de gratis HealthPassport app) en deze te bewijzen - waar dat ook gevraagd wordt.

Met deze campagne willen we laten zien wat er allemaal weer mogelijk is door preventief te testen. Dansen tot de zon opkomt, de horizon tegemoet reizen en weer samenwerken met elkaar, bijvoorbeeld.

Meer weten over preventief testen én bewijzen? Bezoek www.coronaclean.nu.