Altijd een locatie bij jou in de buurt

Hulp nodig? Er is altijd wel een HealthCheckCenter bij je in de buurt. Vaak als shop-in-shop bij voor jou bekende plekken. Want ons loket is eigenlijk het enige dat jij nodig hebt.

Check-up Uitgebreid

Waar liggen jouw gezondheidsrisico’s, en wat kan jij verbeteren om gezond(er) te leven?  Krijg inzicht in je bloedwaarden en de werking van je organen. Je komt erachter door onze uitgebreide check-up.

Er worden bij de Check-up Uitgebreid 17 bloedwaarden gemeten om jouw gezondheid in kaart te brengen. De Check-up Uitgebreid is interessant voor een enkele keer, gewoon om te kijken hoe het ervoor staat, maar is ook uitermate geschikt om te herhalen na een bepaalde tijd om te zien of verbeteringen in je leefstijl hebben geloond. Het is motiverend om te zien wat gezonder leven kan doen!

HealthCheckCenter is onderdeel van Human Diagnostics Group

U-Diagnostics Lab is een innovatief medisch laboratorium dat al vele jaren eerstelijns diagnostiek levert voor o.a. (huis)artsen, de overheid, arbodiensten en bedrijven. HealthCheckCenter zijn de posten waar je terecht kunt voor verschillende soorten (bloed)onderzoek. 

Dankzij de samenwerking met het gerenommeerde ISO15189 geaccrediteerde Duitse laboratorium Labor Dr. Wisplinghoff kunnen we vele duizenden bloedonderzoeken en COVID-19 testen per dag verwerken en beschikken we over alle soorten laboratoriumdiagnostiek.