Onze kwaliteit

Medische diagnostiek raakt de mens. En daarom wil je zeker weten dat je in goede handen bent. We doen er alles aan om onze kwaliteit te waarborgen. De kwaliteit van onze diagnostiek, de veiligheid van jouw gegevens en onze systemen, maar ook de certificeringen van onze partners – we zorgen ervoor dat dit allemaal tiptop in orde is. We werken bijvoorbeeld uitsluitend met ISO15189 gecertificeerde laboratoria en als HealthCheckCenter zijn we NEN7510 gecertificeerd.

NEN7510

De NEN7510 certificering laat zien dat we het belang van de privacy van onze cliënten vooropzetten. Deze certificering is specifiek bedoeld voor zorginstellingen en medische organisaties, toegespitst op informatiebeveiliging. Een paar praktische voorbeelden? We leggen vast welke mensen inzicht hebben in je gegevens. Daarnaast registeren we altijd wie er wanneer inlogt en welke handelingen er zijn verricht in onze systemen. We hebben extra aandacht voor het toepassen van de nieuwste beveiligingsstandaarden op onze online systemen en platformen. En we maken overal gebruik van een tweestapsverificatie, voor zowel onze medewerkers als onze cliënten.  

Zo werkt het

Kies uit onze verschillende bloedonderzoeken, zoek de HealthCheckCenter locatie bij jou in de buurt en ga naar je afspraak toe voor afname. Vervolgens ontvang je jouw resultaten vaak al binnen 24 uur zodat je snel inzicht krijgt in jouw gezondheid!

HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon 3
1
Bestel een onderzoek
HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon 5
2
Maak een afspraak
HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon 4
3
Laat je onderzoeken
HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon 2
4
Ontvang je resultaten online
HealthCheckCenter - Maak werk van je gezondheid icon
check
Snel inzicht in je gezondheid
prev next
Onze partners

Wanneer je een onderzoek bij HealthCheckCenter boekt, wordt de diagnostiek uitgevoerd door ons eigen medische laboratorium U-Diagnostics Lab of door onze partner Labor Dr. Wisplinghoff. Gezamenlijk zijn deze laboratoria verantwoordelijk voor meer dan 5.500 huisartsenpraktijken, ruim 12 ziekenhuizen én veel preventieve diagnostiek voor andere zorgorganisaties.

Human Diagnostics Group

Ons moederbedrijf, de Human Diagnostics Group. Onder deze vlag bundelen we de krachten van HealthCheckCenter, U-Diagnostics Lab en Labor Dr. Wisplinghoff. Onze belofte? Gezond zijn doen we samen. Voor iedereen die gezond wil blijven of gezonder wil worden: elk vergezicht begint met inzicht. En daarom bieden we medische diagnostiek, toegankelijk voor iedereen.

Bezoek de website

U-Diagnostics Lab

Ons medische laboratorium U-Diagnostics Lab is ISO15189 gecertificeerd. Ieder jaar worden we gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie (KIWA). Er wordt gekeken of we al onze processen nog steeds op orde hebben. Onze eigen mensen, de klinisch chemici waaronder dr. Lale Eraslan-Erdem, zorgen voor dagelijkse supervisie van het kwaliteitsmanagement. Voor onze cliënten óf patiënten vanuit de reguliere zorg betekent dit dat je je geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van je onderzoeksresultaten en de bescherming van je persoonsgegevens. Die zaken moeten immers vanzelfsprekend zijn.

Bezoek de website

Labor Dr. Wisplinghoff

Onze belangrijkste medische partner, ook onderdeel van de Human Diagnostics Group. Dit vooruitstrevende laboratorium, gevestigd in o.a. Keulen (Duitsland) werkt dagelijks met ons samen om ieder vraagstuk op het vlak van medische laboratoriumdiagnostiek adequaat, snel en betrouwbaar op te lossen. Dit doen ze al ruim 40 jaar, met een team van meer dan 40 specialisten. Met state-of-the-art technologie biedt Labor Dr. Wisplinghoff een compleet onderzoeksaanbod op vlak van laboratoriumdiagnostiek en pathologie.

Bezoek de website