Resultaten

Hulp bij het interpreteren van je onderzoeksresultaten

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te informeren. Voor, tijdens en na je onderzoek. Wanneer je de uitslag van je onderzoek ontvangt in het online uitslagenportaal, laten we je exact zien welke waardes er gemeten zijn. Je vindt hier ook extra uitleg over de bepaling.

Referentiewaardes

Met behulp van referentiewaardes kun je gemakkelijk zien of jouw waardes binnen de norm vallen of afwijkend zijn. Wanneer er sprake is van een afwijking, dan vind je daar extra toelichting van één van onze klinisch chemici.

Consult

We helpen je werk te maken van je gezondheid. Daarom is het binnenkort mogelijk om je resultaten te bespreken met één van onze klinisch chemici, door er een optioneel consult bij te boeken. Dat kan vooraf, maar ook achteraf. Deze specialisten in laboratoriumonderzoek zorgen ook voor de toelichting in het Uitslagen Portaal, wanneer er sprake is van een afwijking.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je 3 veelgestelde vragen specifiek over de onderzoeksresultaten. Daarnaast hebben we een uitgebreide pagina met veel algemene vragen die we in de loop der tijd verzameld hebben. Je vindt tevens op iedere pagina van een onderzoeksprogramma uitgebreide tekst en uitleg over dit onderzoek. Kom je er toch niet uit? Neem contact op met ons team via livechat, of kijk even op onze contactpagina voor de mogelijkheden.

Alle veelgestelde vragen

Vragen over de uitslag

Hoe snel kan ik de uitslag van de Check-up Uitgebreid verwachten?
Kan ik ook een consult met de arts boeken voor ik een onderzoek bestel?
Kan ik de uitslag ook met mijn huisarts bespreken?